Платформата Купи от строител
Актуално

Платформата “Купи от строител”

Интервю Евгения Дончева

Евгения Дончева е офис мениджър с почти 12 години опит в банковата сферата на различни позиции. От няколко месеца е част от екипа на Creditchoice Ltd., както и от скоро е част от платформата “Купи от строител”. Днес Евгения ще ни разкаже повече относно тази иновативна платформа и какви ползи има тя.

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – Уан Степ Лайтнинг

Уан Степ Лайтнинг е фирма, която се роди от нуждата от внимание към светлината. Светлината сама по себе си е пряко свързана с нашето настроение, както и с усещането и възприятието на околната среда. Светлината може да ни реши много проблеми, но и да създаде такива.

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – Вибо Лукс

ВИБО ЛУКС ЕООД е българско търговско дружество, създадено през 2014г. и вече над 8 г. предоставя услуги с високо качество и изцяло съобразен с изискванията и индивидуалните потребности на клиента.

Повече
Референции

Референция на АР Комерс

Благодарим, за партньорството на 
Kupiotstroitel. За нас беше чест да сме едни от първите рекламодатели, които присъстват на платформата Ви. Радваме, че заедно стартирахме новата услуга за публикуване на информация за фирми с предмет стоки и услуги в областта на строителството! Благодарим и за възможността да представите с един рекламен банер нашето портфолио от брандове технически кварцов и керамичен камък!

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – Кala DesigN студио

НИЕ ОБИЧАМЕ ДА ТВОРИМ ЗАЕДНО!
Кala DesigN студио изпълнява висококачествени интериорни проекти. Ние се грижим за всеки детайл по време на проектиране и реализация, с цел да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти, но и с внимание към функционалността на проекта.

Повече
Интер Пауър
Актуално

Нашия нов партньор – “Интер Пауър”

“Интер Пауър” ООД e основен дистрибутор на V-TAC в България. Предлага широка гама осветление за бита и промишлеността, компоненти за изграждане на фотоволтаични паркове, системи Умен дом на iNELS . За редовни клиенти и клиенти на едро предоставя атрактивни отстъпки и доставки на място.

Повече
Архитектурно-строителна седмица
Актуално

Предстои Архитектурно-строителна седмица!

АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА продължава да се развива и надгражда предишните издания, като се утвърди като най-мащабното бизнес и професионално изложение в строителния сектор.
Новата концепция на прецизно тематично обособяване позволи на посетители и изложители да извлекат максимума от присъствието си.

Повече
Референции

Референция BLD

Настоящата референция се издава като положителна обратна връзка на информационния портал Kupiotstroitel.bg. Екипът на Kupiotstroitel.bg спечели доверието ни със своята гъвкавост и отговорност към нашите изисквания и очаквания. Препоръчваме услугите на платформата, тъй като смятаме, че е изключително добър инструмент за реализиране на продажби, свързвайки директно крайните клиенти с инвеститора.    

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – студио „Специфика”

В интериорно студио „Специфика” помагаме на успели хора с висок стандарт на живот и закупено ново жилище, да имат мечтания луксозен, комфортен и функционалем интериор, като им спестяваме време, средства и комуникация с подизпълнители.

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – Aprime Studio

Ние от проектантско бюро „Aprime Studio“ сме на среща да оформим и реализираме Вашите виждания, водени от идеята, че всеки има нужда от своето местенце на спокойствие и хармония . На Ваше разположение е сплотен и добре координиран през годините екип от висококвалифицирани проектанти, които са готови да доведат проекта Ви до самият край.

Повече
Актуално

Нашия нов партньор – AR Commerce

AР Комерс ЕООД е българско търговско дружество, специализирано във вноса и търговията на световно признати марки в производството на композитен кварцов камък – Çimstone, Belenco и Coante. Основната цел на собственикa, Ани Хинова, е да пренесе положителната си енергия към клиентите, в техните домове и работни места, чрез красивите, естествени продукти, на базата на технически кварцов камък, който предоставя.

Повече
Uncategorized @bg

Поканете Слънцето в своя дом

Eдин на пръв поглед авангарден отоплителен метод, който обаче набира все по-широка популярност, а именно – инфрачервеното (IR) отопление. Какви са неговите предимства и защо е разумно да му се доверите.

Повече
Фирми с предмет или услуга в областта на строителството
Актуално

Фирми с предмет или услуга в областта на строителството

От 2023г. информационен портал https://kupiotstroitel.bg/ е предназначен вече не само за строители и инвеститори, които желаят да публикуват своите обяви за недвижими имоти, а и за юридически лица, чийто предмет на дейност са производство на стоки и услуги, свързани пряко със строителството като например интериорен дизайн, осветление, производство на асансьори и много други.

Повече
Актуално

Какви са вредите от постоянния шум и как можем да го редуцираме чрез децентрализирана жилищна вентилация

Вредите от постоянния шум, въздействието на звука и как да го намалим в домашна и работна атмосфера?
Повече за децентрализираната жилищна вентилация прочете тук.

Повече
Актуално

Как да понижим загубата на енергия

Подовото отопление е невидимо, ефективно и икономично решение за всеки дом. Предимствата на подовото отопление се коренят в оптималното разпределение на температурата в помещенията и ефективното използване на енергията – подът е топъл, а въздухът в горната част на стаята е по-хладен.

Повече
Актуално

Oптимизация в работата на сградните инсталации

Oптимизация в работата на сградните инсталации и как Building Management System (т.е.системите за сградна автоматизация) допринася за нея? Коментар от Енерджи – Ка ЕООД, чийто специалисти внедряват и поддържат комплексни системи за автоматизация и управление на големи обекти, като офис сгради, търговски центрове, жилищни комплекси и други.

Повече
Актуално

Най-новите решения в картографирането на подземна инфраструктура

КМТ Сервиз: Защо картографирането на подземна инфраструктура е толкова важно и какви са предимствата на Geolantis.360

Земята под краката ни отдавна се е превърнала в сложна мрежа от тунели, тръбопроводи и кабелни трасета, които предоставят вода, канализация, електричество, газ, интернет…

Повече
Актуално

София – анализ на жилищния пазар за първото тримесечие на 2022г.

Според “Индекса на цените на жилищата” (ИЦЖ), измерван от НСИ, жилищните имоти в София за първото тримесечие на настоящата година са отчели ръст от 7.3%, спрямо предходното тримесечие и са поскъпнали с 11.9%, спрямо годинa по-рано. Статистиката от Агенцията по вписванията показва спад на сделките с недвижими имоти в София на тримесечна база, но бележи ръст на годишна.

Повече