Артекс

Артекс

Имейл
sales@arteks.net
Web
https://www.arteks.net/
Телефон
0888 477 057
Адрес
ул. „Неофит Рилски“ 46
1000 София, България

АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД е изцяло българска архитектурно-строителна компания, създадена през 1993 г. от арх. Пламен Мирянов с готовността да работи по световни стандарти; да надхвърля очакванията на клиента и обществото; да се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Компанията проектира и реализира жилищни и административни комплекси, хотели и частни домове; строи храмове и реконструира паметници на културата. Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ често поема и комплексния им мениджмънт.

Стабилност, почтеност, иновативност – това са основните ценности на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ . Компанията не променя своя предмет на дейност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики. Доказано най-доброто в суровините, материалите и технологиите е норма за компанията дори когато пазарът и клиентът допускат компромисно евтини алтернативи. Синтез на класически форми и модерно светоусещане, сградите на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ излъчват класата на хуманната архитектура.

Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен в здравословна среда и се обитава с лекота и радост; който ще бъде функционално и естетически адекватен и в далечно бъдеще; в който сметките са ниски, а пазарната му стойност расте с времето. Отговорността на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ пред обществото е да „връща“ терените на своята дейност с подобрена инфраструктура, с екологични и енергийноефективни сгради, с архитектура, заразяваща средата с красота и чувство за гражданска съпричастност. Мисията на компанията е да съвместява тези две отговорности – към клиента и към града.

София е основният периметър на действие на компанията. Цялата дейност на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ е израз на любов към нашия прекрасен европейски град.


Консултанти

Имоти от строителя