Санирум

Санирум

Имейл
saniroom@gmail.com
Web
http://www.sanirum.com/
Телефон
0887247699
Адрес
ул. „Родопи“ 68, етаж 1, офис 2
1202 София
Строителна фирма САНИРУМ ООД е основана на 05.01.2004г. и от създаването си до сега се занимава единствено със строителство. От 2008г. има строителен лиценз от Камара на строителите. Фирмата има право да строи сгради от първа група и строежи от трета до пета категория.

Основната цел на фирмата е да извършва дейността си с приоритет на високо качество. За целта имаме оборудване да изпълняваме почти всички строителни дейности със собствени сили в съответствие с нашия капацитет на работа.

САНИРУМ ООД извършва:

Инвеститорска дейност за проучване, проектиране и цялостно изграждане на обекти като жилищни сгради, еднофамилни къщи, обществени сгради и други строителни обекти.

Изграждане във всички етапи и части на обектите до въвеждането им в експлоатация.

Продажба на обособени части в тях като апартаменти, ателиета, офиси, магазини, гаражи и др.

САНИРУМ ООД извършва технически консултации в областта на строителството и отдава значение на качеството и новостите в строителните технологии.

Фирмата извършва строителни и ремонтни дейности в страната.

Фирмата има в историята си множество завършени и въведени в експлоатация сгради, които с гордост представяме на нашите  клиенти. Гордеем се с факта,че зад гърба си имаме множество доволни клиенти, които са готови да работят с нас отново.


Консултанти

Имоти от строителя

Бани 1
Спални 1
Етаж -
Апартамент
от € 900 кв.м
Бани -
Спални -
Етаж -
Апартамент
от € 900 кв.м