Аргобилдинг

Аргобилдинг

Имейл
argobuilding.eood@gmail.com
Web
http://argobuilding.eu/
Телефон
0888 808 358
Адрес
гр.София, ул."Г.С.Раковски" 172

Фирма „Аргобилдинг“ЕООД е с предмет на дейност строително предприемачество и строителен инженеринг на обществени, търговски, жилищни, офис и производствени сгради в т.ч. ново строителство, реконструкция и ремонт. Внос, дистрибуция и търговия с отводнителна арматура и ВиК системи. Внос, обработка и търговия с естествени скални материали.

Фирмата разполага с високо квалифицирани изпълнители, складова база, транспортни средства, технологично оборудване, цех за обработка на естествен и технически камък и механизация. Ръководният инженерно-технически персонал е с дългогодишен опит в строителното производство и разполага с богата информационна база за новостите в строителството, като материали и технологии и използва системния подход за тяхното прилагане.

В частта проектиране работим с утвърдени проектанти и архитектурни бюра с дългогодишен опит в проектирането на жилищни, търговски и обществени сгради.

Обектите, изпълнени от екипа на фирмата включват обществени, търговски, жилищни, офис и производствени сгради, както и разнообразни реконструкции и ремонти.


Консултанти

Имоти от строителя

Бани -
Спални -
Етаж -
Апартамент
по договаряне