Референция на интериорно студио Specifica

Настоящата референция се издава на екипа на Kupiotstroitel.bg, като положителна обратна връзка за нашето партньорство. Запознанството ни датира от Първата среща „Задругата на строителите“. Спечелиха ни с тяхната прозрачност, гъвкавост, идеи, желание за работа, отзивчивост и коректност. Запознанството ни беляза скорошни повторни срещи в съвместни събития, както и предстоящи нови към настоящият момент. Освен с висок органичен трафик и първи позиции в Google, платформата бележи своя успех благодарение и на екипа на https://kupiotstroitel.bg/, който налага бранда с много медийни участия, срещи, публикации в печатни издания, широка гама бизнес контакти и други изяви. По този начин ни помага да станем още по-разпознаваеми сред аудиторията от представителите на строителния бранш, със специфичното за нас – фокус в жилищните интериори. Именно тази наша тясна специализация, ни помага да изберем най-доброто решение за дома на клиента.

При сключване на договора ни за банерна реклама с Кupiotstroitel.bg броя на импресиите за 12 месечен период бяха 80 000, сега са се повишили на 100 000 за същия период. От момента на сключване на договора ни до настоящия момент, броя на посещенията за нашия сайт, през платформата Kupiotstroitel.bg са около 2600. Тенденцията е да се увеличават.

Съдействие ни оказва екипа и с много полезна информация, нови бизнес контакти и запознанства с техни партньори и клиенти. Обменяме опит и полезни контакти и до днес. За нас е чест да поддържаме връзка с надежден и сигурен партньор като тях.

Йорданка Цветанова собственик на интериорно студио Specifica