ПРЕПОРЪКА От Каризма – Утис ООД

С настоящата препоръка бихме искали да изразим своята удовлетвореност и благодарност към целия екип на Kupiotstroitel.bg. Професионализмът, уменията за работа в екип и качеството на предоставените услуги са изключително важни за нас. Търпението, навременната реакция и отзивчивостта, с които се отличават тези креативни специалисти, улесниха до голяма степен взаимното ни сътрудничество, което се надяваме да продължи и в бъдеще.

Изключително доволни сме от предоставената възможност да позиционираме на техния сайт. Директните запитвания за нашите имоти зачестиха, а броят и бързината на затворените сделки надминаха очакванията ни. Цялостната услуга, която Kupiotstroitel.bg предлага, съвместно с кредитните консултанти от Creditchoice Ltd., е иновативна за нашия пазар, но изключително ценна за всички участници в процеса по покупко-продажба на недвижими имоти на територията на страната.

Препоръчваме на всички колеги да се възползват от възможността за по-лесен достъп до крайния клиент, защото положителният резултат е налице!
Благодарим Ви от сърце за отлично свършената работа! Дерзайте и не спирайте да покорявате нови и нови върхове!

Име и фамилия: Едиз Батран
Длъжност: Ръководител продажби
Организация: Каризма Утис ООД