Наш дългосрочен партьор Сити Комерс М

Наш дългосрочен партьор Сити Комерс М ЕООД е специализиран в строителни и интериорни ремонти и търговия с недвижими имоти на територията на град София и извън нея.

Услугите на дружеството са в различни области: от Къртене, чистене и извозване, ВиК инсталации и монтажи, Парно и подово отопление, Климатизация и вентилация, Лепене на фаянс и гранитогрес, Електро услуги, Подови покрития, Слагане на паркет и ламинат, Лепене на тапети, Окачени тавани и преградни стени от гипсокартон, Управление на проект и други.

Екипа е от дългогодишни специалисти (дизайнери, майстори, общи строителни работници,организатор отговорен за ремонта, шофьор, доставчик на материали и други), всеки в своята област и извършват цялостна организация и контрол на ремонтните дейности – важна предпоставка за постигане на качествено изпълнение и съчетаване на отделните дейности. Тайната на успеха се крие в качеството на услугите, работа с доказани партньори, устойчивостта, висок стандарт, сигурност, иновации, дизайн и специална грижа за клиента.

Компанията, поема ангажимент към всеки, който се е доверил на опита и професионализма им за цялостното изпълнение на проекти от А до Я, като се стреми да допринася за комфорта и уюта на работните места, домове и други обекти на своите клиенти.

Повече за компанията може да прочете тук: http://remontibg.net/.