Нашия нов партньор – Bo Build

SMG Electric 13 LTD е създадена 2008 г. с предлагане на услуги и довършителни дейности.

Bo Build е търговска марка на SMG Electric 13 LTD със запазени всички права.

Ние произвеждаме стандартни и нестандартни модели ревизионни клапи, отличаваме се със високо качество, сертифицирани сме за цяла Европа с CE – маркировка и притежаваме патент за всеки наш продукт. Издръжливи и естетични, нашите ревизии са подходящи както за жилищно ползване, така и за индустриални нужди. Всяка ревизия се изработва от алуминий, пуш система за отваряне по индивидуален размер с точност до 1 мм с гаранция 1 година.

Като производител на ревизионни клапи и врати ние имаме широк продуктов асортимент (патентовани 39 модела) ревизионни клапи за поддръжка и техническо обслужване за всяка отделна област. За да могат След като ревизионните клапи са поставени, за да работят дългосрочно добре, от решаващо значение са както материалът, така и професионален монтаж.

Особено при сухо строителство. Не всички ревизионни клапи са еднакви. Освен тяхната ефикасност, има няколко качествени характеристики, които са решаващи. Те са: местоположението на монтажа, размер на светъл отвор, размер на плочката, вид повърхност за монтаж, начин на отваряне и цвета.