Нашия нов партньор – AR Commerce

 

AР Комерс ЕООД е българско търговско дружество, специализирано във вноса и търговията на световно признати марки в производството на композитен кварцов камък – Çimstone, Belenco и Coante. Основната цел на собственикa, Ани Хинова, е да пренесе положителната си енергия към клиентите, в техните домове и работни места, чрез красивите, естествени продукти, на базата на технически кварцов камък, който предоставя. Разнообразието, което АР Комерс предлага, удовлетворява  желанията и нуждите на всеки клиент.

Основната дейност на АР Комерс е внос и търговия с технически камък. Първоначално, компанията се фокусира върху камък Çimstone – създаден от кварц, красив и вечен. Това е материал с доказано качество, надеждност и красота, разработен по утвърдената италианска технология Breton. Той намира приложение при облицовката на различни повърхности – от плотове за кухни и бани до стълби и фасади в жилищни и обществени сгради и здравни заведения.

Но АР Комерс и Ани Хинова не спират до тук, а продължават да се развиват и днес, те внасят още два бранда – Coante и Balenco. Благодарение на това, компанията започва да предлага страхотно разнообразие от цветове, подходящи за всеки вкус и дом. Технологията Breton позволява произвеждане на кварцови повърхности, които добавят не само визуална, но и функционална стойност към помещенията.

Защо техническият кварцов камък е перфектният избор за дома? Защото той съвършено съчетава издръжливост, художествена естетика и функционалност в едно, което от своя страна ви дава възможност да изберете между разнообразни приложения, включително кухненски плотове, тоалетни принадлежности за баня, стенни покрития, стълбища и подови настилки. Допълнително, този камък е лесен за почистване, не задържа бактерии и остава блестящ, като нов, дълги години наред.

Реализирани проекти

Техническият камък се използва предимно в домовете – в кухнята, банята, за облицовка на стълби или за изработване на детайли като масичка и мивка. Допълнително, много хотели и лаборатории се доверяват на АР Комерс, благодарение на страхотните свойства на техническия кварцов камък, както и на неговата висока и дългогодишна издръжливост.

Един от реализираните проекти на АР Комерс е хотел България, в град Бургас. Той бива открит през 1975 година с нечуваните за онова време 21 етажа. През годините преминава през поредица от ремонти, реновации и трансформации. Един от основните материали, които са имплементирани при последната модернизация на хотела е технически камък Cimstone, предоставен от АР Комерс.  Моделите, които биват използвани са – Tundra, Efes, Olympos и Lapland. Резултатите са видни – красив дизайн, издръжливост, луксозна атмосфера и много удовлетворени клиенти.

Собственикът и управител на АР Комерс, Ани Хинова споделя, че за в бъдеще има няколко основни цели – да продължи своето развитие, като увеличи вноса и разнообразието от технически кварцов камък, да разрасне бизнеса не само в България, но и в чужбина, както и да продължи да допринася за уюта и красотата в домовете и работните помещения на всички клиенти. За собственика, Ани Хинова, удовлетвореността на доволния клиент е най-голямата награда и тя споделя, че основната и цел в момента и в бъдеще е да продължи да вижда щастието от завършения резултат в очите на хората, доверили се на технически камък, предоставен от АР Комерс.

Търсени клиенти и партньори за компанията са интериорни дизайнери в България. И дистрибутори на технически камък в Сърбия.

АР Комерс става партньор на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, защото целите на компанията са да продължава да се развива с пълна сила. Благодарение на това партньорство, АР Комерс ще има възможност да контактува с представители на бранша, интериорни дизайнери, инвеститори, търговци и да участва в открити дискусии по най-актуалните теми в индустрията. Допълнително, като член на АИДБ, компанията и нейните представители ще могат да обогатят и обменят опит, както и да споделят прекрасните си идеи и продуктите, които предлагат сред таргетирана аудитория.

Повече за АР Комерс може да научите на официалния уебсайт: www.arcommerce.bg

На Facebook страницата -> https://www.facebook.com/Cimstone.Bulgaria
Както и на Инстаграм страницата https://instagram.com/cimstone_bulgaria?igshid=YmMyMTA2M2Y=