Нашия нов партньор – Мега-Терм

Мега-Терм 1 ЕООД е фирма, специализирана в отоплителните инсталации, с над 30 години опит. Произвеждаме богата гама електрически котли от 1993 г., които са 100% българско производство и са сертифицирани и узаконени по европейски стандарт. Благодарение на дългогодишния ни опит сме създали модели, които напълно удовлетворяват нуждите и желанията на клиента.

Ние сме ексклузивен представител и вносител на френските газови котли от мед Frisquet, които произвеждат газови котли от 1936 г. Котлите са съставени изцяло от мед, което значително подобрява тяхната работа:

  • устойчиви на корозия
  • най-висока топлопроводимост и следователно по-високо КПД
  • значително намаление в разходите за газ
  • безкраен експлоатационен живот на горивната камера.
  • екологичност от най-високия V клас – най-ниските емисии на азотен оксид.

Котлите са отличени с европейската марка ECO 3 – икономия, екология, еко-енергия. Те се предлагат с фабрично вградена система за управление на котела и зоните му на отопление, като това се осъществява чрез вашия телефон или компютър.

От основаването на Мега-Терм най-важните за нас са качеството и екологията, затова продуктите, които предлагаме, са идеално съчетание от двете. Вашият комфорт е основната ни цел, затова предлагаме индивидуален подход към всеки клиент и жилището му, както и бързо обслужване и сигурен целогодишен сервиз.

Повече за продуктите и услугите на Мега-Терм може да научите на: www.mega-term.bg

Facebook: Мега-Терм