Нашия нов партньор – Кala DesigN студио

НИЕ ОБИЧАМЕ ДА ТВОРИМ ЗАЕДНО!

Кala DesigN студио изпълнява висококачествени интериорни проекти. Ние се грижим за всеки детайл по време на проектиране и реализация, с цел да удовлетворим всяко желание на нашите клиенти, но и с внимание към функционалността на проекта.
Услугите, които предлагаме:

  • Оглед на място

– Целта е кратка беседа във връзка с желаните промени на помещението или сградата и засичане на площи за проектиране.

  • Изготвяне на концепция

– Варианти на разпределение, уточняване на стил, цветови комбинации и визуални примери за желаните елементи в интериора.

  • 3D визуализация

 – Фотореалистични визуализации на целия проект или част от него. Освен стандартните, предлагаме и 360 градусова визуализация, която позволява да „влезем“ в помещението си и да го огледаме от всички ъгли.

  • Пълен набор от работна документация

– Всички технически чертежи, които са Ви необходими за реализация на проекта.

  • Количествена сметка

– Изготвя се след одобрен и приет работен чертеж. Включва най-важните елементи на интериора и описва използваните материали с количествата им.

  • Авторски надзор

– След напълно одобрен проект е добре нашият екип да поеме и авторския надзор при реализация, чрез който се осигурява контрол на всички извършени процеси от подизпълнителите.

  • Аранжиране и декорация

– Интериорът не е напълно готов преди да поставим „черешката на тортата“, а именно професионално подбрани аксесоари и декорация.

Нашата сила – ентузиазмът, средата и опитът в бранша от 15г. си пасват идеално и представяме все по-смели и оригинални решения. Свидетелство за това е Първа наградата на Dibla Design Awards в категория заведение за 2020г. и Първа награда от конкурса „Интимността в интериора“ на Roca за 2023г.

Отличителна черта – позлата, реставрация и дърворезба, които все повече навлизат като елементи в интериорите ни.

Свържете се с нас, за да превърнем Вашето мечтано място в реалност!